Pianistit

Sonja Fräki

Sonja Fräki (s. 1977 Helsinki) on aktiivisesti esiintyvä pianotaiteilija, joka tunnetaan niin solistina kuin kokeneena  kamarimuusikkonakin. Fräkin ohjelmisto kattaa laajasti klassista perusrepertuaaria ja hän on myös innokas uuden musiikin tulkki.

Lue lisää

Mariko Furukawa

Japanese pianist Mariko Furukawa is a prize winner of prestigious competitions, an active chamber musician and an official pianist to music festivals and competitions. She obtains her masters degree from The Juilliard School. In 2019, she moved to Helsinki, and joined Sibelius Academy at University of Arts Helsinki as a full-time faculty.

Lue lisää

Naoko Ichihashi

Naoko Ichihashi on toiminut lehtorina Sibelius- Akatemiassa vuodesta 2014 eteenpäin. Hän on arvostettu ja aktiivinen muusikko, joka esiintyy jatkuvasti kamarimusiikkitapahtumissa ja toimii Jean Sibelius – viulukilpailun ja Paulon sellokilpailun pianistina.

Lue lisää

Matilda Kärkkäinen

Matilda Kärkkäinen on monipuolinen pianisti, jonka taiteellinen toiminta ulottuu soolopianismista kamarimusiikkiin ja liediin. Hän on toiminut kamaripianistina Sibelius-Akatemiassa vuodesta 2015 lähtien. Kärkkäinen on esiintynyt monilla suomalaisilla festivaaleilla, sekä konsertoinut laajalti myös kansainvälisesti.

Lue lisää

Valeria Resjan

Vuonna 1992 Valeria Resjan voitti Laura Mikkolan kanssa Maj Lind-pianokilpailun. Resjan on urallaan esiintynyt soolopianistina, orkestereiden solistina sekä kamarimuusikkona, ja tällä hetkellä hän toimii kamaripianistina Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa ja opettaa Helsingin Konservatoriossa.

Lue lisää